19.8 C
Athens

Πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πέθανε από ανακοπή πριν το ντέρμπι «αιωνίων»

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την ξαφνική απώλεια ενός εκ των πιο πιστών οπαδών της ομάδας και πρώην στελέχους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τον Γιώργο Αλεξανδρή, που πέθανε από ανακοπή πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο γνωστός φίλαθλος των Πρασίνων είχε πάει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά στο σπουδαίο ντέρμπι, αλλά δυστυχώς προδόθηκε από την καρδιά του. Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Κατά το παρελθόν, όταν τα τμήματα του ερασιτέχνη αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, είχε διατελέσει έφορος στις ομάδες βόλεϊ, ενώ ήταν μέλος και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο «αιώνια πιστός» Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Ήταν ένας από τους ακάματους εργάτες του «τριφυλλιού» με βαθιά πίστη στην «πράσινη» ιδέα και υψηλά Παναθηναϊκά ιδανικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς