18.3 C
Athens

Νάπολι – Ίντερ 0-1: Ο Λαουτάρο εκτέλεσε τους Παρτενοπέι στο 91′, για 3η σερί χρονιά στους Νερατζούρι το Supercoppa

Με μεγάλο ήρωα τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 90+1′ η Ίντερ λύγισε τη Νάπολι των δέκα παικτών με 1-0 και πανηγύρισε για τρίτη σερί χρονιά τον τίτλο του Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Οι Νερατζούρι πίεσαν μέχρι το τέλος θέλοντας να αποφύγουν την παράταση και κατάφεραν να πάρουν το ματς και μαζί τον τίτλο για 8η συνολικά φορά στην ιστορία τους.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ισορροπημένο, με την Ίντερ να έχει μια ελαφριά υπεροχή και να είναι λίγο πιο απειλητική. Όλα αυτά μέχρι το 60ο λεπτό, όταν ο Σιμεόνε άφησε με δέκα παίκτες της Νάπολι.

Από εκεί και πέρα οι Παρτενοπέι έζησαν μια κόλαση, με την Ίντερ να έχει ποσοστά κατοχής μπάλας πάνω από 60% και να… βομβαρδίζει την εστία της Νάπολι. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παβάρ να γυρίζει την μπάλα και τον Λαουτάρο Μαρτίνες να εκτελεί μέσα από την περιοχή για το 1-0 που χάρισε τον τρόπαιο στους Νερατζούρι.

ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Τζερμπίν (58′ Έστιγκαρντ), Λόμποτκα, Καζίστ (74′ Ρουί), Ματσόκι (74′ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (70′ Λίντστρεμ), Σιμεόνε, Κβαρατσχέλια (70′ Γκαετάνο)

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι (63′ Αουγκούστο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (62′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μιχιταριαν, Ντιμάρκο (81′ Αρναούτοβιτς), Τουράμ (81′ Σάντσες), Μαρτίνες (90+3′ Μπίσεκ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς