19.1 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Γιόνι Ότο που μένει ελεύθερος από τη Γουλβς

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Γιόνι Ότο, που βρήκε φόρμουλα επικοινωνίας με τη Γουλβς και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να μείνει ελεύθερος.

Ο Δικέφαλος είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή, καθώς τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Ισπανό μπακ.

Το τελευταίο εμπόδιο ήταν η Γουλβς, αλλά και αυτό φαίνεται να ξεπερνιέται αφού η πλευρά του παίκτη προχώρησε την υπόθεση της ελευθερίας του μετά την τελευταία επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πίεσαν διακριτικά ώστε να τελειώσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κάτι που δείχνει και τη μεγάλη επιθυμία του 29χρονου μπακ να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη έως το τέλος της εβδομάδας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.

Ο Ότο έχει μετρήσει με τη Γουλβς 134 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Θέλτα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς