19.1 C
Athens

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κώστας Μπακογιάννης υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε να διεκδικήσει την εκλογή του στον Δήμο Αθηναίων και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του

Η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων συζητείται αρκετούς μήνες τώρα. Ο νεαρός πολιτικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αλλά θα διεκδικήσει τον θώκο στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.GR, ο Κώστας Μπακογιάννης πήρε την απόφασή του και είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ ότι κατεβαίνει υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων. Ακόμα κι αν δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα το ΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κώστας Μπακογιάννης θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την υποψηφιότητά του!

Στενοί συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει κύκλο επαφών με στελέχη από τοπικές οργανώσεις της ΝΔ εδώ και αρκετές μέρες, ενώ έχουν νοικιαστεί γραφεία στο ίδιο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη, σε διαφορετικό όροφο, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο Μπακογιάννης πήρε την απόφασή του μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους στενούς συνεργάτες του κι αφού μετά από πολύμηνη έρευνα διαπίστωσε ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές.

Όσον αφορά τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, φαίνεται ότι θα μετακομίσει στα Χανιά και θα διεκδικήσει την επανεκλογή της στη Βουλή από τη γενέτειρά της. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι θα κλείσει το πολιτικό της γραφείο που στεγάζεται πολλά χρόνια τώρα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς