19.1 C
Athens

«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Κάρμο, εκτός αποστολής για το ματς της Πόρτο Β’»

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά, αφού σύμφωνα με τους Πορτογάλους έμεινε εκτός αποστολής από το ματς της β' ομάδας της Πόρτο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό

Ο Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι για τον Πειραιά ώστε να συνεχίσει ως δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό.

Αυτό γράφουν την Κυριακή (21/1) τα περισσότερα αθλητικά πορτογαλικά Μέσα, που κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση των Δράκων να παραχωρήσουν ως δανεικό τον 24χρονο στόπερ στους Πειραιώτες μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και με αρκετά υψηλή οψιόν αγοράς, αφού η αξία του ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Πόρτο, έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της β’ ομάδας με την Τοντέλα και αυτή η εξέλιξη κάτι δείχνει για το μέλλον του, που το πιο πιθανό είναι να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, όπως σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους οι Ίβηρες.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η πορτογαλική «O’ Jogo» ανέφερε πως ο 24χρονος στόπερ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το deal με την Πόρτο.

Σ’ αυτές υπογραμμίζεται πως οι Ερυθρόλευκοι θα καταβάλουν 400.000 ευρώ στους «Δράκους» ως ενοίκιο για τον εξάμηνο δανεισμό του Κάρμο, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στην απλησίαστη τιμή των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κάρμο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608 λεπτά συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο Οπόρτο, ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς