17.7 C
Athens

Μπόγρης: Αποθεώθηκα στο ΣΕΦ γιατί ο κόσμος ταυτίστηκε με την κουλτούρα μου, στο ΟΑΚΑ θα έτρωγα γιούχα

Ο Γιώργος Μπόγρης συγκινήθηκε με την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τόνισε πως για τους ίδιους λόγους θα... έτρωγε γιούχα στο ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Μπόγρης παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Μία αποθέωση που είχε εξήγηση για τον ίδιο, αφού όπως τόνισε στην εκπομπή που παρουσιάζει στους «Betarades» ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μάθει να εκτιμά άλλα πράγματα, όπως η κουλτούρα και η νοοτροπία ενός παίκτη κι όχι τόσο οι πόντοι που προσέφερε στη θητεία του.

Αντιθέτως, όπως είπε, στο ΟΑΚΑ θα έτρωγε γιούχα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κάτι που έχει να κάνει με τις αξίες και τις αρχές του πρώτα σαν άνθρωπος.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από τα όσα είπε:

«Γι’ αυτό μπήκαμε με το τραγούδι “Ξέρω τι ζητάω”, γιατί οι ομάδες μας ξέρουν τι ζητάνε, το Final-4!

Αποθεώθηκα στο ΣΕΦ γιατί τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτό το τμήμα, ήμουν και ο μόνος που μπορούσε ο κόσμος να ταυτιστεί. Ήμουν το λαϊκό παιδί της διπλανής πόρτας. Παίξαμε και με κομμένο μηνίσκο.

Στο ΟΑΚΑ θα έτρωγα γιούχα! Έχει να κάνει με τις αξίες και τις αρχές μου. Ο κόσμος ταυτίζεται με άλλα πράγματα, για την κουλτούρα. Όχι για τους πόντους. Αυτά εκτιμούν οι φίλοι του Ολυμπιακού κι εγώ το ίδιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς