18.2 C
Athens

Όρτα: Οποιοσδήποτε θα ονειρευόταν να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό, μου αρέσει να κερδίζω (vid)

Ο Αντρέ Όρτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με έναν τόσο ιστορικό σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες

Ο Αντρέ Όρτα είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) με τον Πορτογάλο μέσο να αποκτάται με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κάποια πορτογαλικά Μέσα η ρήτρα εξαγοράς του ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλες πορτογαλικές πληροφορίες κάνουν λόγο για 4,5 εκατομμύρια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος Πορτογάλος τόνισε πως οποιοσδήποτε παίκτης θα ονειρευόταν να αγωνιστεί σε έναν ιστορικό σύλλογο με τόσες φιλοδοξίες όπως ο Ολυμπιακός, αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ρόνι Λόπες και τού είπε τα καλύτερα για τους Ερυθρόλευκους και πρόσθεσε πως έχει ως στόχο μόνος τις νίκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν άκουσα για την προοπτική του Ολυμπιακού, σκέφτηκα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Πείστηκα αμέσως, καθώς είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και νομίζω πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα ονειρευόταν να εκπροσωπήσει μια ομάδα με τόσες φιλοδοξίες, τόση ιστορία και τέτοιους υποστηρικτές. Είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο.

Έχω πολλούς φίλους που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, αρκετούς Πορτογάλους. Ένας από αυτούς είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος μου είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με τον σύλλογο. Ότι είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία και τεράστια ευθύνη. Αυτό μου αρέσει πολύ, μια ομάδα που παλεύει για τίτλους. Μου αρέσει να κερδίζω και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα και είμαι εδώ για να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία», ήταν τα λόγια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς