17.7 C
Athens

Τέλος από την Καλλιθέα ο Μουνιέ

Παρελθόν από την Καλλιθέα μετά από 3,5 χρόνια αποτελεί ο Αντονί Μουνιέ, καθώς ο 36χρονος συμφώνησε με τον αθηναϊκό σύλλογο για τη λύση της συνεργασίας τους έπειτα από τους συνεδόμενους τραυματισμούς τους.

Η Καλλιθέα ευχαρίστησε τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, του Απόλλωνα και του Παναιτωλικού με μια εξαιρετική ανακοίνωση και του ευχήθηκε τα καλύτερα στο μέλλον.

Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC και ο Γάλλος επιθετικός Anthony Mounier συμφώνησαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους. Ο Mounier, 36, υπέγραψε τον Σεπτέμβριο 2021, στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον σύλλογο, και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης τη σεζόν 2021/22 με 17 τέρματα σε 30 συμμετοχές. Έπειτα από προβλήματα με τραυματισμούς, ο Mounier μέτρησε επτά συμμετοχές με ένα τέρμα την περσινή σεζόν, και μία συμμετοχή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Mounier εμπλούτισε την ομάδα με την ανεκτίμητη εμπειρία του από κορυφαίες κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στη Ligue 1 (Lyon, Nice, Montpellier), στη Serie A (Bologna, Atalanta), και στη Super League 1 (Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης) προτού υπογράψει στην AKFC», ανέφερε σχετικά η ομάδα.

O αντιπρόεδρος της οποίας Πέτρος Φιλιππάκος είπε για εκείνον ότι «σε μία περίοδο που η ομάδα μας έκανε μία νέα αρχή από το το ταπεινό της ξεκίνημα, ο Anthony ήρθε και ανέλαβε την ευθύνη του πρότζεκτ μας. Δεν έφερε μόνο σημαντικά αποτελέσματα, αλλά έθεσε και τα στάνταρ στον σύλλογο με τη νοοτροπία του νικητή και το εργασιακό ήθος που τον χαρακτηρίζουν εντός και εκτός γηπέδου, στοιχεία επιδραστικά σε όλη την ομάδα. Θεωρούμε θεμελιώδη τη συνεισφορά του στην επιτυχία που έχει ακολουθήσει. Θα έχει πάντα ένα σπίτι στο Ελ Πάσο. Ευχαριστούμε, Anthony».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς