19.7 C
Athens

Έφτασε στην Αθήνα ο Ντραγκόφσκι: «Βασικός ο ρόλος του Τερίμ για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από τη Σπέτσια

Έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ως δανεικός από τη Σπέτσια μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 26χρονος πορτιέρε ανήκει από το 2022 στην ιταλική ομάδα και υπήρξε βασικός πυλώνας της στην πορεία της στη Serie A, ενώ φέτος είχε 13 συμμετοχές στη Serie B.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ο Ντραγκόφσκι δήλωσε ανυπόμονος να ενταχθεί στις προπονήσεις των Πρασίνων, ενώ μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στο τριφύλλι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να ενταχθώ στις προπονήσεις. Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, ήταν βασικός ο ρόλος του για να έρθω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Πολωνός τερματοφύλακας και πρόσθεσε για τους στόχους της ομάδας:

«Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς