19.4 C
Athens

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα η άφιξη του Μπακασέτα στην Αθήνα

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Τράμπζονσπορ την Κυριακή και μία μέρα αργότερα θα ταξιδέψει για την Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Τη Δευτέρα (22/1) αναμένεται στην Αθήνα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας θα υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια στο τριφύλλι με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, ποσό που τον μετατρέπουν στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή της Super League.

Οι Πράσινοι τα βρήκαν με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ με την Τράμπζονσπορ, που πείστηκε να πει από τώρα το «ναι» για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Μπακασέτας ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για Ελλάδα μετά από 5 χρόνια παραμονής στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα στη γείτονα χώρα τη σεζόν 2021/22. Την Κυριακή (21/1) θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας της Τραπεζούντας στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ, ώστε να αποχαιρετήσει και τον κόσμο της ομάδας.

Με τη φανέλα της Αλάνιασπορ μέτρησε 65 συμμετοχές με 21 γκολ και 12 ασίστ, ενώ ως αρχηγός της Τράμπζονσπορ είχε 33 γκολ και 24 ασίστ σε 121 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2018.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς