19.7 C
Athens

Το μάτι του… βράχου Μιλουτίνοφ γυαλίζει και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει (vid)

Ο οδοστρωτήρας Μιλουτίνοφ ήρθε με φόρα από το ματς με τον Κολοσσό και πέτυχε δεύτερο σερί double-double παίζοντας και για τον τραυματία Φαλ σε μια ιστορική εμφάνιση

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν… καταλαβαίνει τίποτα και το έδειξε και κόντρα στη Μακάμπι που όχι απλά έμεινε στο παρκέ για 31’31” αλλά έκανε και μαγικά πράγματα.

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους τα δύο κακά αποτελέσματα στην Ισπανία και επέστρεψαν στις νίκες με μπροστάρη τον Σέρβο.

Ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και χθες έπαιξε και για τον Φαλ που είναι εκτός με τραυματισμό. Για τον Γάλλο είχε παίξει και τρεις μέρες πριν κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League, κάνοντας επίσης τρομερά πράγματα και μάλιστα γράφοντας ιστορία.

Έγραψε ιστορία ο Μιλουτίνοφ: Έγινε ο πρώτος ξένος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Κάπως έτσι ο 29 άσος των Πειραιωτών μπήκε με φόρα στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς και τους πήρε και αυτούς παραμάζωμα.

Μετά το double-double κόντρα στον Κολοσσό ακολούθησε ένα ακόμη χθες, με τον Σέρβο σταρ να συμπληρώνει μισή ωρίτσα και κάτι στο παρκέ ενώ μόλις τρεις μέρες πριν κόντρα στους Ροδίτες είχε αγωνιστεί για 32’07”.

Όλα αυτά δεν επηρέασαν τον οδοστρωτήρα Μιλουτίνοφ, που μάλιστα έφτασε στο double-double από το πρώτο ημίχρονο καθώς είχε 10 πόντους και 12 ριμπάουντ. Τελικά έκλεισε τον αγώνα με 20 πόντους (8/13 δίποντα), 20 ριμπάουντ και είχε 40 στην αξιολόγηση, επίδοση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του εξασφαλίσει τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής.


Τέτοια επίδοση (20/20) μάλιστα είχε να σημειωθεί στη EuroLeague από το 2007, όταν ο Αντώνης Φώτσης ως παίκτης της Ντιναμό Μόσχας είχε σκοράρει 22 πόντους και κατεβάσει 24 ριμπάουντ στη νίκη επί της Μπενετόν Τρεβίζο.

Όπως είναι λογικό γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ, με τον ίδιον να μιλάει με τα καλύτερα λόγια στις δηλώσεις του για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Μιλουτίνοφ για την αποθέωση από την εξέδρα: «Είναι ο λόγος που επέστρεψα, μοναδικό συναίσθημα»

Παρά όλες τις αναποδιές της φετινής σεζόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τους παίκτες του να παλεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο και κάθε φορά να παίζουν και για τους συμπαίκτες τους που λείπουν, με μοναδικό στόχο να αποτελεί η νίκη παρά την κάθε δυσκολία.

Δείτε όσα τρομερά έκανε ο Μιλουτίνοφ κόντρα στη Μακάμπι

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς