18.7 C
Athens

Γουίλιαμς-Γκος: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουμε ξανά»

Για τις τεράστιες αγωνιστικές δυνατότητες του Ολυμπιακού, όταν παίζει το μπάσκετ που ξέρει και μπορεί, μίλησε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μετά τη χθεσινή νίκη επί της Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που τέλειωσε το ματς με 5 πόντους (1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντα), 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ, στάθηκε στη σπουδαιότητα της ομαδικής προσπάθειας, τονίζοντας ότι περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του:

«Ήμασταν ενωμένοι, παίξαμε επιθετικά και έξυπνα. Όταν παίζουμε με όλα αυτά τα στοιχεία, γινόμαστε μία ομάδα δύσκολη να την κερδίσεις. Με αυτό το ρόστερ έχουμε το μέγεθος, τους γκαρντ, την άμυνα, την επίθεση. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μιλήσαμε γι’ αυτό, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα και τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς.

Απαιτώ πολλά από τον εαυτό μου, δουλεύω συνέχεια για να είμαι εκεί για την ομάδα στις μεγάλες στιγμές. Κανείς δεν περιμένει περισσότερα από εμένα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Θέλω να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα από εμένα, άμυνα ή επίθεση, απόψε δεν σκόραρα πολύ, αλλά έκανα τον ρόλο μου, νιώθω πίεση, αλλά θέλω να είμαι εκεί όταν με χρειάζεται περισσότερο η ομάδα».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Basket League, ο Γκος είπε: «Πάντα στα ντέρμπι υπάρχει μεγαλύτερη πνευματική προετοιμασία, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, πάντα θες να τα κερδίζεις αυτά τα ματς. Πετύχαμε ήδη μια νίκη στην έδρα τους νωρίτερα στη σεζόν, θέλουμε να επιστρέψουμε και να το κάνουμε ξανά. Έχω υπάρξει τυχερός στην καριέρα μου καθώς έχω ζήσει μεγάλες αντιπαλότητες, στην πρώτη χρονιά μου στην Ευρώπη με την Παρτιζάν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με την Ρεάλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τώρα στην Ελλάδα. Ελπίζω να κερδίσουμε, ανυπομονώ για τη Δευτέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς