17.7 C
Athens

Ο Ηρακλής απέκτησε τον Καναδό διαγώνιο Τζάκμαν

Με τον Σαμουέλ Τζάκμαν ενισχύθηκε ο Ηρακλής ως το τέλος της σεζόν στην Pre League. Ο Γηραιός ανακοίνωσε τον Καναδό διαγώνιο που ξεκίνησε τη σεζόν στην Αμστέτεν και θα αγωνιστεί σε 3η διαφορετική ομάδα στην Ευρώπη αφού προηγήθηκε η Φλόμπι στη Σουηδία.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την απόκτηση του Καναδού διαγώνιου, Σαμουέλ Τζάκμαν, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος Καναδός με καταγωγή από την Τζαμάικα αγωνίστηκε φέτος VCA Amstetten στην Αυστρία και την προηγουμενη σεζόν βρέθηκε στην Σουηδία και στην Floby VK.Προέρχεται από το πανεπιστήμιο της Jamestown στο οποίο αναδείχθηκε για δυο σεζόν ο καλύτερος διαγώνιος του πρωταθλήματος.

Ο Τζακμαν έχει ύψος 1.99 με εξαιρετικές ικανότητες στο μπλοκ(3.44) και στο κάρφωμα(3.66). Είναι επίσης ένας πολύ αλτικος παίκτης, με εξαιρετική αίσθηση του παιχνιδιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ηρακλή», δήλωσε ο Τζακμαν. «Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σάμουελ καλώς ήρθες στον Ηρακλή»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς