22.4 C
Athens

Γκαρσία: Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αυτός που φτιάχνει το πρόγραμμα δεν είναι φίλος μας

Παράπονα για το πρόγραμμα της ομάδας του έχει ο Πάμπλο Γκαρσία παρότι έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Ο ΠΑΟΚ πέρασε αέρα από την έδρα του Πανσερραϊκού με 0-4 και τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι που αρχικά δεν ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα (17/1), με τον Πάμπλο Γκαρσία να στέκεται στην αλλαγή του προγράμματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για το παιχνίδι: «Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το φάουλ από το οποίο δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και προχωρήσαμε σε αρκετές αλλαγές».

Για τη σημερινή διεξαγωγή του παιχνιδιού: «Δεν περιμέναμε να γίνει το παιχνίδι σήμερα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Οι άλλες ομάδες δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα ενώ εμείς παίξαμε».

Για το πως μπορούν οι ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν φρέσκοι: «Αυτός που φτιάχνει το πρόγραμμα σίγουρα δεν είναι φίλος μας! Προσπαθούμε να αποκτήσουμε δύναμη. Πρέπει να δουλέψουμε αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς