16.9 C
Athens

Ναβάρο: Ολυμπιακός σημαίνει κατάκτηση τροπαίων

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό μίλησε στο match programme της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό ο Φραν Ναβάρο.

Ο επιθετικός των Ερυθρόλευκων τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τρόπαια με την ομάδα, ενώ δεν έκρυψε πως νιώθει τιμή που έχει ως συμπαίκτη τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς βιώνει τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό και ποιες είναι οι εντυπώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Όλη η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένος για τους μήνες που έρχονται».

Για το αν νιώθει ότι έχει ήδη εγκλιματιστεί και τι τον έχει βοηθήσει περισσότερο: «Είμαι εδώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και όπως σας είπα και πριν, οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν πολύ καλά. Νομίζω ότι θα πρέπει να τους γνωρίσω ακόμα καλύτερα στο γήπεδο αλλά και να μάθουν το παιχνίδι μου».

Για το τι θα ήθελε να πετύχει με τον Ολυμπιακό: «Ολυμπιακός σημαίνει κατάκτηση τροπαίων. Επομένως θα ήθελα να κερδίσω τίτλους. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και φυσικά για να διακριθούμε στην Ευρώπη, στο Conference League».
Για το παρατσούκλι και πώς βγήκε το «ταύρος»: «Το «Toro» είναι ένα παρατσούκλι που μου έβγαλαν όταν ήμουν μικρός, στη Βαλένθια. Με αποκαλούσαν έτσι λόγω του τρόπου που έπαιζα. Επειδή ποτέ δεν σταματούσε. Πίεζα και πήγαινα για να κερδίσω την μπάλα».

Για το πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες και πόσο θα βοηθήσουν οι οπαδοί την ομάδα: «Το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να βλέπεις τους οπαδούς να στηρίζουν και να πανηγυρίζουν τις νίκες της ομάδας. Θέλω πολύ να επιστρέψουν στο γήπεδο γιατί είναι σημαντικοί για εμάς».

Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία. Τον έβλεπα να παίζει πριν από χρόνια στην Ισπανία και τον γνώριζα φυσικά προτού έρθω εδώ, στον Ολυμπιακό. Το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια μαζί του είναι τιμή και από αυτόν μπορώ να μάθω πολλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς