17.8 C
Athens

Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2: Με άγχος στους «8» του Κυπέλλου οι Αγρινιώτες

Τα δύο γκολ στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα αρκούσαν στον Παναιτωλικό για να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και να βάλει στοπ στα όνειρα της Καλλιθέας. Οι Αγρινιώτες είχαν μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα, το οποίο όμως τους έφτανε σε συνδυασμό με τη σημερινή ισοπαλία με 2-2. Στους «8» του κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Κηφισιά – ΟΦΗ.

Για την Καλλιθέα η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε ουσιαστικά στο πρώτο παιχνίδι όπου προηγήθηκε με 0-2 αλλά δεν άντεξε στην πίεση του Παναιτωλικού και δέχθηκε την ανατροπή.

Σήμερα είδε τους ρόλους να αλλάζουν και την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να είναι αυτή που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και «τελείωσαν» γρήγορα την υπόθεση πρόκριση, με τους Μπρόυνο Ντουάρτε στο 7′ και Χουάνπι πέντε λεπτά αργότερα να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους.

Η Καλλιθέα προσπάθησε και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι γρήγορα, με τον Λουκίνα να σκοράρει με ωραία κεφαλιά στο 36′ και να μειώνει σε 1-2.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πάλεψαν να βρουν ένα ακόμη τέρμα που θα έβαζε φωτιά στο παιχνίδι, δημιούργησαν τελικές και τελικά το κατάφεραν όμως ήταν αργά. Ο Τόρες στο 90+1′ ισοφάρισε για το τελικό 2-2, αφού τα λεπτά που απέμεναν δεν έφτασαν. Μάλιστα η Καλλιθέα είδε τον τερματοφύλακα Βοσνιάδη να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Βοσνιάδης, Μπουλούλη, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (45′ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65′ Νέκουλ), Ντεμέτριους (75′ Τόρες), Τσιντώνης (45′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Στεργιάκης, Λιάβας, Ντουάρτε, Στάγιτς (76′ Μαλής), Μαυρίας, Τορεχόν (76′ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67′ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59′ Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59′ Καρέλης)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς