16.1 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Παραμένει αδιάσπαστη η σχέση μου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Η Παρτιζάν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα της Παρασκευής (19/1) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του με τους οπαδούς των Πρασίνων, που όπως ανέφερε παραμένει αδιάσπαστη στον χρόνο.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά φέτος και έχει τη δυνατότητα να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός:

«Ξέρω ότι οι οπαδοί θα με υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι καινούριο. Η ευχαρίστησή μου είναι να πηγαίνω πάντα και να βλέπω τους φίλους μου. Ακόμα και σήμερα, οπαδοί έρχονται στην προπόνηση για να με δουν. Η σχέση είναι αδιάσπαστη.

Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα δουλέψω με 3 πεντάρια. Ο Άλεκσα θα μείνει στο Βελιογράδι, είναι ακόμη πολύ νωρίς για εκείνον. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν, όλα είναι καλά.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία εξαιρετική φόρμα, παίζουν πολύ καλά. ΤΟ ξέρουμε ότι θα έχει τρομερή ατμόσφαιρα, μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Euroleague, αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξαν, με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τα συζητήσαμε αυτά πριν το πρώτο μας παιχνίδι στο Βελιγράδι. Αξίζουν το σεβασμό μας, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας να παίξουμε καλά.

Ο Λεσόρ είναι ένας παίκτης που βάζει τα καλύτερα μπλοκ σε όλη την Euroleague και ανοίγεται αλλά έχει κορυφαίους περιφερειακούς γύρω του που τον βοηθούν να σκοράρει ένα εύκολο καλάθι και να είναι ότι ήταν με εμάς την περασμένη σεζόν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς