18.7 C
Athens

Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με την Παλμέιρας ο Αμπέλ Φερέιρα

Στον πάγκο της Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 θα συνεχίσει να κάθεται ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, που θα τον κρατήσει για μία ακόμη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά την έντονη φημολογίας για το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία.

Την είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του έκανε γνωστή η πρόεδρος της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα, που δήλωσε σε σχετική συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μεγάλη επιθυμία μου να κρατήσω έναν τόσο νικηφόρο προπονητή, ο οποίος ήταν μαζί μας τόσο καιρό. Και νομίζω ότι είναι σπουδαία νέα για τους οπαδούς μας, για τον θεσμό και για τον Άμπελ και την τεχνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χαρούμενος, πιστεύει σε αυτή τη συνέχεια του έργου. Η νίκη είναι πάντα αδύνατη, αλλά θα είμαστε πάντα πρωταγωνιστές. Πώς; Διατηρώντας την ομάδα μας, δίνοντάς τους σταθερότητα, δίνοντας ασφάλεια στη δουλειά όλων των επαγγελματιών».

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βραζιλία από το 2020 και έχει ήδη κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Copa Libertadores, ένα Supertaça Sudamericana, ένα Taça do Brasil και ένα Supertaça do Brasil. Αυτή θα είναι η πέμπτη χρονιά που ξεκινάει ως προπονητής της Παλμέιρας.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς