22.9 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πιχαλιόνοκ»

Παγκοσμίως έντονο είναι το ενδιαφέρον για το Ολεκσάντερ Πιχαλιόνοκ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ατζέντης του σε Μέσο της Ουκρανίας.

Ο 26χρονος Ουκρανός μέσος της Ντνίπρο αποτελεί πόλο έλξης για αρκετές ομάδες του εξωτερικού όπως τόνισε ο εκπρόσωπός του, προσθέτοντας ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή ο Ολεξάντρ είναι παίκτης της Ντνίπρο. Έχουμε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου ότι θα εξετάσουμε διάφορες επιλογές για τη συνέχιση της καριέρας του Πικαλιόνοκ το καλοκαίρι. Αυτή είναι μια λογική εξέλιξη των γεγονότων, γιατί η Ντνίπρο αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για το πρωτάθλημα και ο σύλλογος δεν θα ήθελε να αποχωριστεί έναν από τους αρχηγούς του. Αυτή είναι η κατάσταση ως τώρα», είπε αρχικά ο ατζέντης του και στη συνέχεια μπήκε σε λεπτομέρειες.

«Υπήρξαν ορισμένες επαφές, αλλά χωρίς ξεκάθαρες λεπτομέρειες, με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανάμεσά τους οι Τζιρόνα, Μόντσα, Μπεσίκτας, Ολυμπιακός και άλλοι. Υπήρχαν επίσης επαφές με συλλόγους του MLS, πρωταθλήματα Πολωνίας και Ουκρανίας. Όταν υπάρξει πρόταση θα μιλήσουμε αναλυτικά», κατέληξε.

Ο Πιχαλιόνοκ έχει λάμψει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Ντνίπρο, της οποίας αποτελεί και αρχηγό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Συνολικά με την ουκρανική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 94 ματς, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 18 γκολ και 30 ασίστ.

Αγωνίζεται κυρίως στο «8» και έχει εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό και στο Champions League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς