19 C
Athens

Ατρόμητος – ΑΕΛ 4-0: Κυανόλευκο πάρτι και εμφατική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου (vid)

Ο Ατρόμητος επικράτησε άνετα κι εμφατικά με 4-0 της ΑΕΛ στον επαναληπτικό του 1-1 στο «AEL FC Arena» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ασταμάτητη ομάδα του Ίλιτς να παίρνει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (παίζουν αύριο στη ρεβάνς του 1-1).

Οι Περιστεριώτες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στη δεύτερη αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ «σκόρπισε» τους Βυσσινί για την εμφατική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε εξαιρετική φόρμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η ομάδα του Ίλιτς, που δεν έχει χάσει σε 13 σερί παιχνίδια πραγματοποιώντας πορεία… πρωταθλητισμού κι ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για τη Super League.

Τριμμάτης, Ανγκιέλσκι με πέναλτι, Τσακμάκης και Βέργος πέτυχαν τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων, με την ομάδα της Θεσσαλίας να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 55′ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Παπαγεωργίου για θέατρο εντός περιοχής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Κούεν, Τριμμάτης, Αντζιέλσκι, Βρακάς.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Πλέγας, Μαριάς, Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε, Ουατάρα, Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς