16.2 C
Athens

O’ Jogo: «Άμεσα στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο, αυτές είναι οι λεπτομέρειες στη συμφωνία με την Πόρτο»

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένο πλέον τον δανεισμό του 24χρονου στόπερ στον Ολυμπιακό αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες τόσο για το ενοίκιο που θα πληρώσουν οι Ερυθρόλευκοι στην Πόρτο όσο και για την απλησίαστη ρήτρα αγοράς του

Ο Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται καθοδόν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του που όπως αναφέρουν με βεβαιότητα τα πορτογαλικά μέσα θα τον βρει στον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι.

Σε νέο ρεπορτάζ της η πορτογαλική «O’ Jogo» αναφέρει πως ο 24χρονος στόπερ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το deal με την Πόρτο.

Σ’ αυτές υπογραμμίζεται πως οι Ερυθρόλευκοι θα καταβάλουν 400.000 ευρώ στους «Δράκους» ως ενοίκιο για τον εξάμηνο δανεισμό του Κάρμο, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στην απλησίαστη τιμή των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κάρμο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608 λεπτά συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο Οπόρτο, ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς