19.2 C
Athens

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Επίσημα στο Ηράκλειο η διεξαγωγή του Final-8

Ήταν οριστικό, πλέον έγινε κι επίσημο. Το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών αλλά και ο τελικός στις γυναίκες θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια», όπως έγινε και τα προηγούμενα έτη με απόφαση της ΕΟΚ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια ημέρα (18/2) θα γίνουν τόσο ο τελικός στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας, ο ΠΑΟ, ο Άρης, το Περιστέρι, η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος. Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και στις 18 ο μεγάλος τελικός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το μπάσκετ είναι γιορτή! Αυτό το μήνυμα στέλνουν σε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ΕΟΚ και ο Χρυσός Χορηγός της ΟΠΑΠ, μέσα από τη συνεργασία τους για μία ακόμη χρονιά. Το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών, η συνάντηση των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, θα έχει και πάλι τη μεγάλη στήριξη του ΟΠΑΠ, όπως και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών.

Το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, και τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας, ο ΠΑΟΚ mateco, ο Άρης Midea, το Περιστέρι bwin, η ΑΕΚ Betsson και ο Πανιώνιος, ο οποίος κατέκτησε το UNICEF Trophy για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και στις 18 ο μεγάλος τελικός.

Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει και το μπάσκετ Γυναικών! Στηρίζει την καινοτομία της ΕΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών την ίδια ημέρα με τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και δίνει και σε αυτόν τον αγώνα τίτλου… ονοματεπώνυμο: ΟΠΑΠ Κύπελλο Γυναικών!

Η συνέχεια θα γραφτεί στο παρκέ, σε ένα τετραήμερο που θα είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς