17.8 C
Athens

Γιαννακόπουλος: «Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι να διακοπεί ο αγώνας, δοκιμάστε με…» (pic)

Ο... αμείλικτος Δημήτρης Γιαννακόπουλος προειδοποίησε μέσω Instagram τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις του Ολυμπιακού, που ειδικότερα μετά τον ορισμό της Τσαρούχα έχει σχέδιο να διακοπεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε σε σχετικό video που ανέβασε

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τον δεύτερο γύρο της Basket League ξεκίνησε από πολύ νωρίς.

Έξι ημέρες πριν το προγραμματισμένη τζάμπολ (22/1) στο ΟΑΚΑ η ΕΟΚ ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών, για να ακολουθήσει μήνυμα – προειδοποίηση από τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έλεγε στις αρχές της σεζόν περί καταπολέμηση της βίας και των προκλητικών συμπεριφορών στο μπάσκετ.

Με μήνυμα του στο Instagram, λοιπόν, αναφέρει ότι το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το κρίσιμο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας είναι να διακοπεί ο αγώνας (ειδικά μετά τον ορισμό της Τσαρούχα όπως ισχυρίζεται), ενώ σε συνέχεια της αναφοράς του τονίζει πως θα είναι αμείλικτος σε κάθε λογής πρόκλησης είτε από τους οπαδούς της ομάδας του είτε από τους αντιπάλους, καταλήγοντας με την ατάκα: «Δοκιμάστε με…».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε video που ανέβασε:

«Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μετά την κλήρωση διαιτητών και ειδικότερα τώρα που μπήκε η Τσαρούχα και γνωρίζοντας πως η Θ13 θα είναι άψογη και δεν θα ανοίγει μύτη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας λόγω των ανθρώπων που θα κάθονται στα courtsides.

Θα σας παρακαλέσω και εσάς να είστε κόσμιοι και να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία και έχουμε και 12 πόντους από το ΣΕΦ. Θα ήταν κρίμα από τον Θεό να έρθει ο οποιοσδήποτε, τώρα μην πούμε ονόματα, τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση και να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του και τα κοροϊδιλίκια του για να διακοπεί το παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς