19 C
Athens

Μελισσανίδης: «Αγνοήστε τους, εμείς δε θα καταντήσουμε σαν αυτούς να μυξοκλαίμε για τη διαιτησία»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε σε συνεργάτες του ότι «η ΑΕΚ δεν μυξοκλαίει για τη διαιτησία» και ότι «δεν θα καταντήσει σαν τους άλλους»

Οδηγία στα στελέχη της ΑΕΚ να μην ασχοληθούν με όσα ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΚ τόσο από τον Αλέξη Κούγια, όσο και από τον Παναθηναϊκό, που έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ένωση, έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο ισχυρός άνδρας της κιτρονόμαυρης ΠΑΕ ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου να αφήσουν ασχολίαστες τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και τα παράπονα του Παναθηναϊκού περί «διαιτησιών υπέρ της ΑΕΚ που έχουν γίνει κανόνας».

«Βόμβες» Κούγια για την εκλογή Λυσάνδρου: «Είστε υποχείριο του Γ. Παπαδόπουλου, έπρεπε να έρθουν Αλαφούζος, Σαββίδης ή Μελισσανίδης»

«Αγνοήστε τους», ήταν το μήνυμα του Μελισσανίδη, που θεωρεί πως η στάση των αιωνίων αφορά επικοινωνιακά τεχνάσματα που δεν αξίζουν απάντησης.

«Δε μιλάει κανείς για διαιτησία. Δεν θα πείτε το παραμικρό. Ούτε ανακοίνωση, ούτε τίποτα. Εμείς δε θα καταντήσουμε σαν τους άλλους να μυξοκλαίμε», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς