17.8 C
Athens

Πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες μετά τη νέα πρόταση, υποστηρίζουν οι Αργεντίνοι

Οι Αργεντίνοι αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός βελτίωσε την προσφορά του για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πέντε ετών

Βελτιωμένη πρόταση στη Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες κατέθεσε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Αργεντινούς και μάλιστα οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία.

Χθες (14/1) στην Αργεντινή έκαναν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού που έφτανε τα 2,7 εκατ. δολάρια για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή καθώς η Σαν Λορέντσο αξίωνε περισσότερα χρήματα.

Οι Ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση και φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες το χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες γεφυρώθηκε για τα καλά αφού ο Ολυμπιακός φέρεται να ανέβασε την προσφορά του στα 3,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει για πέντε χρόνια.

Τη σεζόν που πέρασε ο κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου ποδοσφαιριστής, κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 77 συμμετοχές και δύο τέρματα. Συνολικά 55 από τις 77 συμμετοχές με τη Σαν Λορέντζο και τις υπόλοιπες 22 με τη Σαν Μαρτίν στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς