23.2 C
Athens

Απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού η CEV, σε διαφορετικές ώρες οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής του Champions League

Η CEV απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού να διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου ομίλου την ίδια ώρα, κάτι που σημαίνει πως Ζάκσα και Ροζελάρε θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα στην Άγκυρα όταν αρχίσει η δική τους αναμέτρηση

Αρνητικά απάντησε (αναμενόμενα) η CEV στο αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός ώστε να διεξαχθούν την ίδια ώρα οι δύο αναμετρήσεις του 1ου ομίλου στο CEV Champions League που θα κρίνουν την τελική κατάταξη.

Η αναμέτρηση της πρωτοπόρου (13β.) και ήδη προκριθείσας στα προημιτελικά Ζιράτ απέναντι στον Ολυμπιακό (6β.) θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και ό,τι κι αν συμβεί, Ζάκσα και Ροζελάρε θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του πρώτου χρονικά παιχνιδιού όταν θα ξεκινήσει το δικό τους παιχνίδι στο Κόζλε της Πολωνίας (21:30 ώρα Ελλάδας).

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει από 2ος μέχρι 4ος την τελευταία αγωνιστική και το σίγουρο είναι πως θα ψάξει καθαρή νίκη (0-3, 1-3) στην Άγκυρα ώστε να μην εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα η δική του τύχη στον 1ο όμιλο. Τα σενάρια είναι πολλά.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έδειξε πως δεν διαθέτει τα απαραίτητα αντανακλαστικά και έτσι τα πάντα θα κριθούν το βράδυ της Τετάρτης. Για την ιστορία, οι αγώνες των άλλων ομίλων για την 6η και τελευταία αγωνιστική του CEV Champions League θα διεξαχθούν με ελάχιστη ώρα διαφορά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 17/1

Ζιράτ – Ολυμπιακός (19:00)

Ζάκσα – Ροζελάρε (21:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1. Ζιράτ 13 (15-6) – Έχει προκριθεί στους «8» του CEV Champions League

2. Ολυμπιακός 6 (8-9) – Θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του CEV Champions League

3. Ζάκσα 6 (8-12) – Θέση που οδηγεί στους «8» του CEV Cup

4. Ροζελάρε 5 (8-12)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς