19.1 C
Athens

Ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ σφυρίζει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο

Έναν διαιτητή που δεν έχει εμπειρία από ντέρμπι στην Ελλάδα φέρνει η ΚΕΔ για την κρίσιμη ρεβάνς των «αιωνίων» στο Κύπελλο με φόντο το εισιτήριο για τα προημιτελικά - Ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς στο Άρης - ΑΕΚ

Ολλανδική σφυρίχτρα επέλεξε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για τη ρεβάνς στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το 1-1 της Λεωφόρου.

Συγκεκριμένα, ορίστηκε ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, που δεν έχει διευθύνει ξανά αγώνα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα κι αυτό θα είναι μόλις το δεύτερό του ντέρμπι στη χώρα μας, μετά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τα playoffs στη σεζόν 2020/21. Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Πάουλους Φαν Μπούκελ.

Στη ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ στο Χαριλάου επιλέχθηκε ο γνώριμος Νίκολα Νταμπάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος έχει… συνηθίσει πλέον να έρχεται στην Ελλάδα για σημαντικά παιχνίδια της ΑΕΚ, αφού αυτή θα είναι η έκτη φορά που θα διαιτητεύσει αγώνα της Ένωσης.

Μάλιστα, ήταν και στο περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν σοβαρά παράπονα για τις αποφάσεις του. Στο VAR την Τετάρτη θα έχει τον Κροάτη Μάριο Ζέμπετς.

Το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Τσέτσιλας (VAR, Ευαγγέλου), ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου για το Κύπελλο δεν θα υπάρχει VAR.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς