20.2 C
Athens

Αστέρας – Βόλος 1-0: Ο Μιριτέλο τον διατηρεί σε θέση ισχύος για την 6άδα

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Βόλο είχε ελάχιστες φάσεις και κρίθηκε στις καθυστερήσεις με τον Μιριτέλο να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους (1-0).

Η ομάδα της Μαγνησίας προερχόταν από τρεις σερί ήττες, ενώ οι Αρκάδες έψαχναν την επιστροφή τους σε αυτές μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελικά καμία από τις δύο δεν έδειξε να… καίγεται τόσο και όλα έδειχναν 0-0. Οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με την πρώτη να ανήκει στους φιλοξενούμενους στο 2ο λεπτό όταν το σουτ του Λούνα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 10′ ο Αστέρας είδε τον Παπαδόπουλο να τραυματίζεται στο γόνατο και να μην μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 42′ και ήταν για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Ζουγλή να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, με τη μεγάλη φάση να έρχεται λίγο πριν το τέλος και να είναι για τον Βόλο που είχε διπλό δοκάρι. Αρχικά ο Σιέλης μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να κάνει το ίδιο και ο Ασλανίδης με το κεφάλι στη συνέχεια της φάσης.

Αυτή όλα έδειχναν πως ήταν η τελευταία καλή φάση στο ματς, όμως ο Μιριτέλο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με το κεφάλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στους 26 έφτασε ο Αστέρας που βρίσκεται στην 6η θέση, στους 14 έμεινε ο Βόλος που γνώρισε την ήττα για τέταρτο σερί ματς.

Αστέρας (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (13′ Γραμματικάκης), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα (85′ Μπαρτόλο), Μουνάφο, Γκος (71′ Γιαμπλόνσκι), Ζούγλης (71′ Μάντζης), Κρεσπί, Καλτσάς, Μιριτέλο.

Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (90+4′ Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Κόμπα (66′ Τσοκάνης), Γκαρσία (80′ Ράτσιτς), Μωραΐτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς