21.7 C
Athens

Βιεϊρίνια: Θα μου άρεσε να παίξω ξανά με τον Ντε Μπρόινε

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτέσκου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA στάθηκε περισσότερα στα διεθνή δρώμενα του ποδοσφαίρου και δη αυτά της Premier League παρά στην ελληνική ποδοσφαιρική καθημερινότητα.

Μάλιστα, μιλώντας για τον συμπαίκτη που ιδανικά θα ήθελε από την Premier League στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον οποίο συνυπήρξε στην Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά τα λόγια του:

Για την ομάδα που θεωρεί φαβορί για τον τίτλο: «Όπως κάθε χρόνο θεωρώ πως η Σίτι θα είναι εκ των φαβορί, όπως και η Λίβερπουλ, αλλά μιλάμε για Premier League και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Η Σίτι δεν είχε το τελευταίο διάστημα τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά όταν πρόκειται για ομάδα του Γκουαρδιόλα, πάντα είναι φαβορί».

Για την ομάδα που τον έχει εντυπωσιάσει αλλά και αυτή που τον έχει απογοητεύσει αγωνιστικά: «Με έχει εντυπωσιάσει η Άστον Βίλα με τον Έμερι στο «τιμόνι» της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Η Τότεναμ ξεκίνησε καλά αλλά έχει ένα κακό διάστημα. Επίσης, έκπληξη αποτελεί και η Μπόρνμουθ από τις mid-table ομάδες. Απογοήτευση σαφώς τόσο η Τσέλσι όσο και η Γιουνάιτεντ, οι οποίες με τόσες μεταγραφές και γεμάτα ρόστερ δεν αποδίδουν».

Όσο για τη συμπάθεια του, «Συμπαθώ περισσότερο την Τσέλσι, έχει καλούς παίκτες όπως ο Ενκουκού που γύρισε από τον τραυματισμό και θα βοηθήσει. Επίσης και η Τότεναμ, με την οποία έχω παρελθόν, πηγαίνει καλά ακόμη και χωρίς τον Κέιν και θα ήθελα να τους δω να παλέψουν για τον τίτλο μέχρι το τέλος».

Για τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να δει με άλλη φανέλα: «Ο Κάλβιν Φίλιπς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, τον έχει η Σίτι αλλά θεωρώ πως στην θέση του Κασεμίρο θα ταίριαζε εξαιρετικά στην Γιουνάιτεντ και θα είχε παραπάνω ευκαιρίες, καθώς ο Γκουαρδιόλα δεν τον χρησιμοποιεί τόσο. Σίγουρα θα ξέρει κάτι καλύτερα από εμένα!».

Ενώ για τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε για συμπαίκτη του από το Νησί: «Θα πω τον φίλο μου τον Ντε Μπρόινε, είναι ένας φανταστικός παίκτης, προφανώς δεν θα μπορούσε να έρθει εδώ αλλά αυτόν θα ήθελα, θα μου άρεσε να ξαναπαίξω μαζί του!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς