23.2 C
Athens

Αλ Ιτιχάντ: Το μυστήριο με την «εξαφάνιση» του Μπενζεμά και η εξήγηση του Γάλλου

Ο Καρίμ Μπενζεμά απουσιάζει εδώ κι αρκετές μέρες από τη Σαουδική Αραβία, όπου θα έπρεπε να βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και τα πλάνα του Γκαγιάρδο ενόψει της προετοιμασίας για το Ντουμπάι, που η Αλ Ιτιχάντ θα βρεθεί για το υπόλοιπο του Γενάρη.

Ο Γάλλος αστέρας δεν έδινε σημάδια ζωής στους ανθρώπους της ομάδας κόβοντας κάθε επαφή κατά τη διάρκεια των διακοπών του και όπως αναφέρουν πηγές της «Marca» ο λόγος που -τουλάχιστον έδωσε ο ίδιος- οφείλεται η απουσία του από το Ντουμπάι είναι ότι «εγκλωβίστηκε» στο νησί του Μαυρικίου λόγω ενός κυκλώνα!

Το ακραίο καιρικό φαινόμενο δεν τού επέτρεψε να ταξιδέψει με αεροπλάνο στη Σαουδική Αραβία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δώσει από μόνος του παράταση στις διακοπές του, ενώ όπως αναφέρεται μέσα στα επόμενα 24ωρα έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του στη βάση της ομάδας.

Εκεί, θα ξεκαθαριστεί αν ο Γκαγιάρδο τον δεχθεί πίσω στις προπονήσεις ή αν ο Γάλλος σούπερ σταρ τεθεί πρόωρα εκτός ομάδας πληρώνοντας μάλιστα κι ένα τσουχτερό πρόστιμο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς