17.1 C
Athens

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Ο Βαλένσια πάγωσε τους Κρητικούς στο 98′

Οι Κρητικοί βρέθηκαν δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις μήνες ωστόσο ο Βαλένσια «χτύπησε» στο 98' και διεύρυνε το αήττητο σερί του Ατρομήτου με τον Σάσα Ίλιτς στα δέκα παιχνίδια

Ποτέ ένα ματς δεν τελειώνει πριν ο διαιτητής σφυρίξει. Νόμος απαράβατος! Ο ΟΦΗ το πίστεψε, βρέθηκε μια ανάσα από τεράστιας σημασίας νίκη αλλά ο Ατρόμητος είχε την τελευταία λέξη στο 90+8′ με τον Βαλένσια για να σώσει τον βαθμό (1-1) στο Περιστέρι.

Οι Περιστεριώτες μετά από μεγάλο διάστημα παρουσίασαν κακή εικόνα ειδικά στην επίθεση ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε μαζεμένος και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή στο 85′ με τον Λαμπρόπουλο. Εκεί όμως που οι Κρητικοί πίστεψαν πως θα έρθει το πρώτο τρίποντο μετά από 10 αγώνες (τρεις μήνες) χωρίς νίκη (καμία εκτός έδρας) ήρθε ο Βαλένσια να διατηρήσει και να διευρύνει στις 10 αναμετρήσεις το τρελό αήττητο σερί του Ατρομήτου με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του.

Οι διαβασμένοι φιλοξενούμενοι περιόρισαν σημαντικά τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος και έφτιαξαν κάποιες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μπάκιτς. Ο Μαυροβούνιος δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του και στο 38′ το δοκάρι ήταν εκείνο που τον σταμάτησε.

Μετά το 60′ ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα αλλά και πάλι ο Ατρόμητος αδυνατούσε να φτιάξει καθαρές ευκαιρίες.

Ο Λαμπρόπουλος κόντρα στη ροή του αγώνα πάντως σκόραρε στο 85′ με το γκολ να μετρά μετά από ώρα αφού εξετάστηκε αν ο Ντίκο επηρεάζει τη φάση. Κι εκεί που άπαντες ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν ήρθε μια εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα από τα δεξιά στο 90+8′ και ο Βαλένσια με υπέροχη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1 με το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα για να βοηθήσει τον Ατρόμητο να πατήσει στην εξάδα εν αναμονή του τι θα κάνει ο Αστέρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 1-1

Σκόρερ: 90+8′ Βαλένσια / 85′ Λαμπρόπουλος

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Κίτρινες: Γιουμπιτάνα, Τζαβέλλας / Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος, Ριέρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς (64′ Αντζιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Κούεν (87′ Καραμάνης), Βέργος (73′ Βρακάς), Βαλένσια.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79′ Μεγιάδο), Μπάκιτς (63′ Νέιρα), Γκλάζερ, Τοράλ (79′ Ριέρα), Μοσκέρα (46′ Θοράρινσον), Φελίπε (79′ Ντίκο)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς