15.9 C
Athens

Ο Μπρινιόλι ενημέρωσε πως δεν θα ανανεώσει, ο Παναθηναϊκός τον βάζει στον πάγο

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, με τους Πράσινους να τον βάζουν στον πάγο ως τότε

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού αφού όπως φαινόταν το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης του τριφυλλιού.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας διανύει τους τελευταίους του μήνες στους Πράσινους αφού ενημέρωσε τη διοίκηση του συλλόγου του πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει και αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ήδη μάλιστα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί για το καλοκαίρι ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για τερματοφύλακα και να βάλει στον… πάγο έναν παίκτη που την προηγούμενη διετία ήταν σημείο αναφοράς.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Έμπολι το καλοκαίρι του 2021 και κατέγραψε 86 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις κρατώντας το μηδέν παθητικό σε 47 παιχνίδια ενώ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τελευταίου Κυπέλλου των Πράσινων αλλά και στην ως τώρα πορεία τους τα τελευταία χρόνια τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην επιστροφή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς