23.2 C
Athens

Πρώην παίκτης της U19 του Ολυμπιακού παίρνει μεταγραφή 4 εκατ. ευρώ στην Άλκμααρ

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός απέκτησε ως ελεύθερο από τις ακαδημίες της Γουέστ Χαμ τον Κρίστιαν Μπέλιτς. Ο τότε 18χρονος αμυντικός μέσος ενσωματώθηκε στην Κ19 των Ερυθρόλευκων μετρώντας 24 συμμετοχές με δύο γκολ και 1 ασίστ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει χρόνο στην πρώτη ομάδα.

Μετρώντας μόλις 10′ ως αλλαγή στην πρώτη ομάδα, ο 22χρονος πλέον χαφ αποχώρησε το 2021 για την Τσουκαρίτσκι όπου έμεινε για έναν χρόνο αφού στη συνέχεια τον απέκτησε η Παρτιζάν με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 55 συμμετοχές με τρία γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος μάλιστα ο Σέρβος μέσος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 23 συμμετοχές με την Παρτιζάν και απολογισμό δύο γκολ και τριών ασίστ στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα του προελαύνει και είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία.

Για τον Μπέλιτς ήρθε η στιγμή να εξαργυρώσει τις σπουδαίες του εμφανίσεις με μια σπουδαία μεταγραφή καθώς τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να υπογράψει στην Άλκμααρ, η οποία θα δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς