18.7 C
Athens

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ακαϊντίν: «Είμαι έτοιμος να παίξω με τον Ολυμπιακό»

Ο Τούρκος στόπερ «πάτησε» ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Φατίχ Τερίμ στη μεταγραφή του και δήλωσε έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1) ο Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Τούρκος στόπερ των Πρασίνων αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από το «τριφύλλι», ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για σαφή επιρροή του Φατίχ Τερίμ στο deal με τη Φενέρμπαχτσε και ανέφερε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη.

«Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο. Όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και ήρθα. Είναι πολύ σημαντικό ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω.

Ο άλλος λόγος είναι ότι ακολουθεί το Euro 2024 και θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσω να πάω στην εθνική ομάδα στο Euro το καλοκαίρι. Ελπίζω να τα πάμε καλά και να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν μίλησε με κάποιον: «Με τον Αράο πέρυσι ήμασταν στην ίδια ομάδα μαζί και μου είπε κάποια πράγματα. Είδα και μόνος μου πράγματα, ότι οι οπαδοί είναι πολύ καλοί. Ανυπομονώ να παίξω για την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, ακόμη και κόντρα στον Ολυμπιακό (17/1): «Η απόφαση αυτή είναι του προπονητή. Εγώ είναι έτοιμος, όποτε μου δώσει την ευκαιρία, θα δώσω τα πάντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς