17.2 C
Athens

Συναγερμός στη Ρεάλ με Ταβάρες και Γιουλ, αγωνία στους Μαδριλένους για το διάστημα της απουσίας τους

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι και ο Ισπανός γκαρντ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και με τα υπάρχοντα δεδομένα η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (25/1) κρίνεται αμφίβολη

Ενός κακού μύρια έπονται για τη Ρεάλ. Τόσο ο Έντι Ταβάρες όσο και ο Σέρχιο Γιουλ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και στη «Βασίλισσα» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το διάστημα της απουσίας τους που θα διαπιστωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γονάτου και θα γίνουν περισσότερα γνωστά προσεχώς, αφότου υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις όπου και θα διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Όπως ανακοίνωσε το ισπανικό κλαμπ το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1), υπάρχει πρόβλημα και με τον Σέρχιο Γιουλ που ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα στο δεξί πόδι.

Σημειώνεται ότι η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 25 Ιανουαρίου για την 23η αγωνιστική της Euroleague και με τα υπάρχοντα δεδομένα, τόσο ο Ταβάρες όσο και ο Γιουλ είναι αμφίβολοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς