17.5 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολεκσέι Κάστσουκ για την ενίσχυση στα εξτρέμ

Κοντά στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ο ΠΑΟΚ που έχει «λοκάρει» στον ταλαντούχο 23χρονο Ουκρανό εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου Ουκρανού εξτρέμ, Ολεκσέι Κάτσουκ, που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο νεαρός Ουκρανός εξτρέμ, που αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης, φαίνεται να αποτελεί την επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την μεσοεπιθετική ενίσχυση της ομάδας του, σε μία προσθήκη με άρωμα… Μιρτσέα Λουτσέσκου που γνωρίζει καλά τον παίκτη από τη μακρά θητεία του στους ουκρανικούς πάγκους.

Ο Κάστσουκ διανύει φέτος την πρώτη του επαγγελματική σεζόν ως παίκτης της Σαχτάρ, έχοντας αγωνιστεί σε 12 ματς μέχρι τώρα, με απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ουκρανικής ομάδας και το 2019 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν δανεισμοί σε Μαριουπόλ και Σαμπάχ, με την τελευταία πέρυσι κατέγραψε και την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του, έχοντας 16 γκολ και 10 ασίστ σε 31 αγώνες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς