20.6 C
Athens

Η αποκάλυψη του προέδρου της Αντάνα Ντεμίρσπορ για τον Γκραβιγιόν, ο Σισέ και οι «αιώνιοι»

Στην αποκάλυψη πως ο Άντριου Γκραβιγιόν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της Αντάνα Ντεμίρσπορ προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας, Μουράτ Σαντζάκ.

Σε δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας του τουρκικού συλλόγου αποκάλυψε πως ο 25χρονος στόπερ από τη Γουαδελούπη δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν στην Αντάνα, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός (μάλιστα σκόραρε) στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ιστανμπούλσπορ.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ αγωνίζεται πλέον στη θέση του έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

«Δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μας με τον Μπαλοτέλι, ο οποίος μολονότι την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Επιπλέον, θα φύγουν από την ομάδα ο Άντριου Γκραβιγιόν κι ο Γιουσούφ Σαρί. Ο Παπ Αμπού Σισσέ που αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αντί του Γκραβιγιόν και παίζει πολύ καλά. Ο Γιουσούφ Σαρί έχει απασχολήσει πολλές ομάδες κι η Αντάνα Ντεμιρσπόρ θα συζητήσει με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ώστε να επιτευχθεί μία συμφωνία που να συμφέρει την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

Κάπου εδώ μπαίνουν στο κάδρο της συζήτησης και οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τα όσα έγραφαν οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες αμφότεροι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γκραβιγιόν ψάχνοντας λύσεις στα στόπερ.

Αυτό που ισχύει, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στις περιπτώσεις των Παλομίνο, Κάρμο και Γκαμπριέλ Περέιρα για την απαραίτητη ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς του, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Τούρκο Ακαϊντίν και ψάχνεται για έναν ακόμη στόπερ, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το κασέ του Γκραβιγιόν δεν το λες και χαμηλό. Η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το Transfermarkt, ανέρχεται στα 4,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μένει να φανεί αν τελικώς θα φύγει με αποδέσμευση από την Αντάνα ή οι Τούρκοι αξιώσουν ένα ανάλογα υψηλό ποσό για την παραχώρησή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς