22.8 C
Athens

Ορίστηκε από την UEFA το σπουδαίο φιλικό των Greek Legends για τη συμπλήρωση 20 ετών από το Euro 2004

Γνωστή έγινε η ημερομηνία καθώς και η έδρα του σπουδαίου φιλικού των Greek Legends του 2004, με την UEFA να έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου όλη τη διαδικασία καθώς και την εύρεση αντιπάλου.

Τον ερχόμενο Ιούνιο συμπληρώνονται 20 χρόνια από το ελληνικό έπος του 2004 και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη διεξαγωγή ενός ιστορικού φιλικού που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Σάλκε στο Γκεζελγκίρχεν.

Εκεί, στις 28 Ιουνίου του 2024, κατά τη διάρκεια του φετινού Euro στα γερμανικά γήπεδα, οι Legends του 2004 θα μαζευτούν ξανά και θα αγωνιστούν κόντρα σε ομάδα με επίλεκτα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα επιλέξει η UEFA.

Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στο ίδιο γήπεδο δύο μέρες νωρίτερα (26/6) θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας για τον έκτο όμιλο του Euro 2024, στον οποίο ευχή όλων μας είναι να βρίσκεται η σημερινή εθνική Ελλάδας, που θα διεκδικήσει το εισιτήριο της μέσω των playoffs του Nations League.

Εφόσον καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, τότε θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία σε ένα τωρινό remake του αλησμόνητου τελικού του 2004, 20 χρόνια μετά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς