21.7 C
Athens

Η «συγγνώμη» του Μπαρτζώκα και το ηχηρό μήνυμα στήριξης των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Ισπανία

Συγκλονιστική και γεμάτη έντονα συναισθήματα στιγμή στο αεροδρόμιο της Βιτόρια: Ο κόσμος του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στην Ισπανία αποθέωσε την αποστολή παρά τις δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τους ευχαριστεί ζητώντας «συγγνώμη» για την απόδοση της ομάδας

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με κακή εμφάνιση στην έδρα της Μπασκόνια και ολοκλήρωσε την δεύτερη «διαβολοβδομάδα» του 2024 με αρνητικό πρόσημο μετά τις δύο ήττες στην Ισπανία (είχε προηγηθεί αυτή από την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη).

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν σκιά του καλού τους εαυτού στη Βιτόρια και οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» και μία ήττα που προβλημάτισε αρκετά, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Ωστόσο, αν κάποιοι βιάστηκαν να κρίνουν αρνητικά και με σκληρό τρόπο την ομάδα του Μπαρτζώκα, ήρθε το ηχηρό μήνυμα στήριξης των περίπου 150 οπαδών του Ολυμπιακού που ακολούθησαν την αποστολή στη Βιτόρια να δείξει πως αυτό το σύνολο έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη, στοιχεία που δεν πρόκειται να χαθούν μετά από δύο «κακές» ήττες εκτός ΣΕΦ.

Μπαρτζώκας: Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση, ό,τι κι αν γίνει θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο

Η αποστολή των Πειραιωτών δέχθηκε… απρόσμενη αποθέωση στο αεροδρόμιο από τον κόσμο που βρέθηκε στο πλάι της και στη Βιτόρια, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να κοιτούν καθηλωμένοι όσο οι φίλαθλοι τους αποθέωναν με συνθήματα ώστε να τους τονώσουν το ηθικό για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, η πιο έντονη στιγμή ήρθε λίγο πριν την επιβίβαση των Ερυθρολεύκων, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει τον λόγο θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συγκινητική στήριξή του, ενώ αυθόρμητα τού βγήκε να τους ζητήσει «συγγνώμη» που η ομάδα δεν τους χάρισε τη νίκη το βράδυ της Παρασκευής.

Κάνααν: Να μείνουμε ενωμένοι, πιστεύω σε αυτή την ομάδα

Πολύ έντονη στιγμή που γέμισε με όμορφα κι αισιόδοξα συναισθήματα τους πάντες στις τάξεις του Ολυμπιακού, παρά το βαρύ κλίμα που επικρατούσε μετά τις δύο ήττες στην Ιβηρική χερσόνησο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς