18.2 C
Athens

MARCA: «Έχουν κατατεθεί προτάσεις του Παναθηναϊκού σε Χεζόνια και Ταβάρες»

Σύμφωνα με τη MARCA, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει υπέρογκες προτάσεις σε Χεζόνια και Ταβάρες προκειμένου να τους πάρει στο ΟΑΚΑ από την επόμενη σεζόν

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τρέξει από νωρίς τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν και να ρίξει ακόμα περισσότερα χρήματα στο τραπέζι, αν ευσταθεί το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (12/1) η MARCA και αφορά στους Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες.

Το μαδριλένικο Μέσο ισχυρίζεται πως οι Πράσινοι φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για πολυετές συμβόλαιο ύψους 3.000.000 ευρώ στον σπουδαίο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η ανανέωση δεν έχει προχωρήσει καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι σε θέση να δώσει περισσότερα από αυτά τα χρήματα. Παράλληλα, ο πολύπειρος ψηλός έχει στο μυαλό του και το NBA.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά στον Κροάτη φόργουορντ, η MARCA τονίζει πως η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα τεράστιο ποσό σαν αυτό που φέρεται να έχει βάλει στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός (2 εκατ. ευρώ καθαρά με συμβόλαιο ως το 2027). Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει είναι να αποχωρήσει τελικά ο Ταβάρες και τότε να καταθέσει μια βελτιωμένη πρόταση για να κρατήσει τον Χεζόνια, ο οποίος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στους Πράσινους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς