17.6 C
Athens

Ναβάρο: Ήδη νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό, μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη ο προπονητής

Ικανοποιημένος και προσαρμοσμένος με το νέο του περιβάλλον στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Φραν Ναβάρο.

Ο Ισπανός στράικερ που ήρθε μόλις πριν δύο εβδομάδες στην Ελλάδα για χάρη των Ερυθρολεύκων δηλώνει χαρούμενος για τα πρώτα του παιχνίδια ως παίκτης της ομάδας, τονίζοντας πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ τού έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη κι αυτό τον βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Όταν δεν κερδίζεις είναι λογικό να μην είσαι ικανοποιημένος, όμως εμείς νιώθουμε πραγματικά πολύ δυνατοί και πολύ αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε πως υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και τα πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και είμαστε σίγουροι πως με την δουλειά που κάνουμε το αποτέλεσμα θα φανεί γρήγορα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό:

«Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι δύο εβδομάδες εδώ, όμως ήδη νιώθω πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί εξαιρετικά, ο προπονητής μου έχει δείξει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και μου δίνει συνεχώς περισσότερα λεπτά συμμετοχής και γενικώς η προσαρμογή μου πηγαίνει πολύ καλά. Θέλω λίγο ακόμα χρόνο για να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα».

Για το αν πλησιάζει η ώρα και για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα:

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και ανυπομονώ να σκοράρω για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε πως για τους επιθετικούς τα γκολ είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι η δουλειά μου και εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς