17.9 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τότε θα γίνει το ντέρμπι «αιωνίων» για την 15η αγωνιστική της Basket League

Γνωστή έγινε η ημερομηνία του μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας με φόντο τους φετινούς τελικούς στην Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ όρισε ημερομηνία για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο της Basket League.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα (22/1) στις 20:15 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας με φόντο τους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως στο ματς του α’ γύρου ο Παναθηναϊκός έσπασε το αρνητικό του σερί στο ΣΕΦ και επικράτησε με 66-54 των Ερυθρολεύκων, που θα πάνε για τη νίκη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων για να πάρουν αυτοί το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους στην κανονική διάρκεια.

Αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση των ομάδων την φετινή σεζόν, που έχουν ήδη αναμετρηθεί στο πλαίσιο του Super Cup (νίκη Ολυμπιακού στη Ρόδο), της EuroLeague (νίκη Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ) και της Basket League (νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς