15 C
Athens

Καρεμπέ: Οι οπαδοί των Μπεσίκτας και Φενέρ υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό μετά την έλευση Τερίμ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε στην Αττάλεια και μίλησε για την επίδραση Τερίμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς η πρόσληψή του στον Παναθηναϊκό εκτόξευσε τη δημοτικότητα του Ολυμπιακού στην Τουρκία

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε σε πολιτιστικό συνέδριο στην Αττάλεια και εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το οποίο πλέον οι Τούρκοι ασχολούνται ενεργά λόγω της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην έλευση Τερίμ, που όπως τόνισε έκανε καλό και στους Πειραιώτες, καθώς αυξήθηκαν αισθητά οι ακόλουθοι της ομάδας στα social media, με τους περισσότερους να είναι οπαδοί της Μπεσίκτας και της Φενέρμπαχτσε που για ευνόητους λόγους ελέω της έχθρας με την Γαλατάσαραϊ θα υποστηρίζουν τους Ερυθρόλευκους από εδώ και πέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hurriyet.com.tr», ο Καρεμπέ αναφέρθηκε στον Τερίμ και στην αύξηση του ανταγωνισμού που φέρνει ο ερχομός του στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Καρεμπέ, ο οποίος ήρθε στην Αττάλεια μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε με λόγια εκτίμησης για τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι το αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος θα ανέβει με τη συμμετοχή του Τερίμ και τον χαρακτήρισε Τερίμ ως ένα σημαντικό όνομα. Ο διάσημος αθλητής υπογράμμισε την αυξανόμενη πίεση με την έλευση του Τερίμ και δήλωσε ότι ο αγώνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολος λόγω της αυξανόμενης απόδοσης ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Ο Καρεμπέ δήλωσε ότι κέρδισε (σ.σ. ο Ολυμπιακός) την υποστήριξη των οπαδών της Μπεσίκτας και της Φενερμπαχτσέ μετά την ένταξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι υπήρξε ορατή αύξηση στον αριθμό των οπαδών του Ολυμπιακού και στην αλληλεπίδρασή τους στα social media».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς