23.3 C
Athens

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Μάικ Τζέιμς και πολλαπλό κράξιμο στους διαιτητές του Παναθηναϊκός – Μονακό! (pics)

Ο έξαλλος Μάικ Τζέιμς κρέμασε στα μανταλάκια τη διαιτησία του Παναθηναϊκός - Μονακό με αλλεπάλληλες αναρτήσεις (και φωτογραφικό υλικό) από συγκεκριμένες φάσεις κατά τις οποίες οι τρεις διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε παραβάσεις υπέρ του

Η Μονακό δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η διαιτησία στάθηκε στο ύψος της. Όπως συμβαίνει συχνότατα το τελευταίο διάστημα, οι Πράσινοι είχαν και πάλι κάμποσα σφυρίγματα υπέρ τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί… έκρηξη στα social media του Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός σταρ «χτύπησε» ξανά και ξανά σε Twitter και Instagram, κρεμώντας στα μανταλάκια τη διαιτητική τριάδα Πέρεθ, Χόρντοβ και Σίλβα με αναφορές σε συγκεκριμένες φάσεις και όχι μόνο.

«Έχω σιχαθεί την ασέβειά σας. Βρίσκομαι σε αυτή τη λίγκα εδώ και 10 χρόνια. Ξαφνικά δεν μπορώ να πάρω ένα σφύριγμα. Σε κάθε ματς χρεώνομαι τεχνική ποινή επειδή εσείς τα γαμ… όλα. Δουλεύω για να βελτιώσω το παιχνίδι μου τα καλοκαίρια.. Δουλέψτε και εσείς στο δικό σας», ανέφερε ένα από τα «χτυπήματα» του Τζέιμς.

Λίγο νωρίτερα ο άσος της Μονακό είχε ανεβάσει τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, με το σχόλιο «μόνο μπάλα ε;»…

Το… κρεσέντο του Αμερικανού σταρ είχε συνέχεια και στο Instagram, οπου ανέβασε με story ένα screenshot στο οποίο ο Αντετοκούνμπο τον σπρώχνει στην πλάτη την ώρα που βρίσκεται στον αέρα:

«Σπρώξιμο στην πλάτη. Αντιαθλητικό φάουλ. Αυτόματο σφύριγμα. Χωρίς συζήτηση»…

Μάικ Τζέιμς αντιαθλητικό Παναθηναϊκός - Μονακό

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Στίβενς – Σάκκαρη 0-2: Πρόκριση στους «16» της Μαδρίτης μέσα σε 63′ με σούπερ απόδοση

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπαιξε φανταστικά απέναντι στη φορμαρισμένη Στίβενς και σε 63' προκρίθηκε στη φάση των «16» του τουρνουά της Μαδρίτης επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση

Τεράστια επιτυχία για τον Βασίλη Σπανούλη: Προπονητής της χρονιάς στο BCL!

Στη δεύτερη σεζόν του ως προπονητής, ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε κόουτς της σεζόν στο BCL από τη FIBA για την ανεπανάληπτη πορεία του Περιστερίου στη διοργάνωση

Ο σπουδαίος Γκος έδειξε ξανά την κλάση του στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο δύσκολο στόχο

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έκανε δύο μεγάλα ματς στη Βαρκελώνη και αποδείχθηκε καταλύτης στο μπρέικ του Game 1, ενώ το Game 2 θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη αν η διαιτητική τριάδα δεν έβγαζε εκτός με το «έτσι θέλω» τον Αμερικανό στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου.