19.7 C
Athens

«Μίλησαν» οι έδρες στον ένατο όμιλο του Europa League

Η Μπεσίκτας και η Γκενκ ξεκίνησαν με εντός έδρας νίκες τους αγώνες τους στον ένατο όμιλο του Europa League

Αν και δυσκολεύθηκε για ένα ημίχρονο η Μπεσίκτας κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Σάρπσμποργκ εντός έδρας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ένατου ομίλου.
Η Μπεσίκτας άνοιξε το σκορ στο 51’ με το πλασέ του Μπάμπελ από πλάγια θέση.

Στο 70’ ο Λιάιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Ρόκο «έπιασε» την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 82’ ο Λενς διαμόρφωσε με δυνατό σουτ το 3-0 για την Μπεσίκτας. Οι Νορβηγοί μείωσαν απλά σε 3-1 με τον Ζακαρίασεν στο τέταρτο λεπτό των καθυστέρησεων.

Μπεσίκτας: Κάριους, Γκιονούλ (86’ Ουνσάλ), Πέπε, Ρόκο, Ερκίν, Λιάιτς (78’ Αρσλάν), Μεδέλ, Εζιακούπ, Λενς, Λάριν, Τόρε (46’ Μπάμπελ)
Σάρπσμποργκ: Βασούτιν, Άσκαρ, Χορν, Ταμ, Τόμασεν, Ζακαρίασεν, Χάιντς, Νίλσεν (87’ Βέτι), Χάλβορσεν (70’ Σίνγκχ), Μόρτενσεν, Ρασάντ (81’ Λάρσεν)

Την πρώτη της στον ένατο όμιλο του Europa League πέτυχε η Γκενκ που επικράτησε με 2-0 της Μάλμε εντός έδρας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ όταν ο Ούρονεν εκμεταλλεύθηκε το λάθος των παικτών της Μάλμε, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Τροσάρ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα.Στο 71’ οι Βέλγοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σαμάτα.

Γκενκ: Βούκοβιτς, Μάλε, Ντεβάεστ, Άιντου, Ούρονεν, Ποθουέλο (76’ Σεκ), Μαλινόβσκι, Μπέρχε, Τροσάρ, Σαμάτα (86’ Ίνγκβαρντσεν), Εντονγκαλά (72’ Πέϊντσιλ)
Μάλμε: Νταλίν, Βίντχαϊμ, Νίλσεν, Μπένγκτσον, Σάφαρι (80’ Μπινάκου) , Μπασιρού, Λεβίτσκι, Κρίστιανσεν (86’ Γκαλ), Ρικς, Άντονσον (55’ Τραούστασον), Ρόσενμπεργκ

Η βαθμολογία του ένατου ομίλου:

  1. Μπέσικτας 3 (3-1)
  2. Γκενκ 3 (2-0)
  3. Σάρπσμποργκ 0 (1-3)
  4. Μάλμε 0 (0-2)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς