17.3 C
Athens

Η Ρεν έβγαλε στη… σέντρα τον Μάτιτς: «Δεν εμφανίζεται στις προπονήσεις, ακατανόητη συμπεριφορά»

Σκληρή ανακοίνωση κατά του ποδοσφαιριστή της, Νεμάνια Μάτιτς, εξέδωσε η Ρεν.

Η Ρεν έβγαλε από τα ταμεία της το περασμένο καλοκαίρι 2 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Σέρβο μέσο από τη Ρόμα, ωστόσο έξι μήνες μετά πιθανόν να το έχει μετανιώσει.

Ο Μάτιτς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής (13 εμφανίσεις) και επιθυμεί να αποχωρήσει για να συνεχίσει στη Λιόν, η οποία έχει λάβει ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις από τη Ρεν.

Ο έμπειρος μέσος προσπάθησε να ασκήσει πίεση στη διοίκηση της ομάδας με έναν… άκομψο τρόπο και αυτή χωρίς δισταγμό τον έβγαλε στη σέντρα, καθώς με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν πηγαίνει στις προπονήσεις.

«Ο μέσος της Ρεν, Νεμάνια Μάτιτς, απέτυχε να εμφανιστεί στις πιο πρόσφατες προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς ακατανόητη από έναν έμπειρο παίκτη με συμβόλαιο μέχρι το 2025…

Ο σύλλογος κατέβαλε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει στους παίκτες του, ιδιαίτερα στους ξένους, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Η Ρεν περιμένει τώρα τις εξηγήσεις από την πλευρά του παίκτη και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς