17.3 C
Athens

Ιβάνοβιτς: Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό όταν είναι πλήρης, από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης

Έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα και την ποιότητα των πόιντ γκαρντ του ο Μαυροβούνιος τεχνικός της Μπασκόνια, χαρακτηρίζοντας τους Πειραιώτες ως μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε, για άλλη μία φορά, για τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός της Μπασκόνια αναφέρθηκε στην αυριανή (12/1, 21:30) αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στην Ισπανία κι έσταξε μέλι για την ποιότητα της ομάδας του Μπαρτζώκα ιδίως στις θέσεις των πόιντ γκαρντ, ενώ υπογράμμισε πως ήταν είναι πλήρης είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις, χαρακτηρίζοντάς την ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άλλοτε τεχνικού του Παναθηναϊκού και νυν της Μπασκόνια:

«Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερη υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορούν να παίξουν από μέσα με τους ψηλούς τους παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ», τόνισε και συνέχισε:

«Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, τώρα που ειδικά είναι πλήρεις. Οι δύο πόιντ γκαρντ τους παίζουν πολύ καλύτερα και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνω εκεί έξω, πιστεύω πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα τους κερδίσει όλους. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την φιλοσοφία μου», κατέληξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς