19.9 C
Athens

Έκανε το «μπαμ» η Άιντραχτ, νίκησε η Λάτσιο

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ, ενώ η Λάτσιο πήρε το τρίποντο απέναντι στον Απόλλων Λεμεσού

Την έκπληξη της πρεμιέρας του όγδοου ομίλου έκανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επικράτησε με 2-1 της Μαρσέιγ στο άδειο λόγω τιμωρίας « Βελοντρόμ». Μάλιστα οι Γερμανοί πήραν τη νίκη παίζοντας με παίκτη λιγότερο για 31 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με το πλασέ του Οκάμπος ύστερα από εξαιρετική πάσα του Τοβέν. Οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 52’ με την κεφαλιά του Τόρο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Γκούζμαν.

Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βίλεμς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης πήρε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με το σουτ του Γιόβιτς στο 90’.

Μαρσέιγ: Πελέ, Σαρ, Ραμί (7’ Λουίζ Γκουστάβο), Τσάλετα-Τσαρ, Καμαρά, Λοπέζ, Στρόοτμαν, Οκάμπος (72’ Ράντονιτς), Τοβέν (84’ Μήτρογλου), Ζερμέν, Παγέτ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Ντα Κόστα, Άμπραχαμ, Εντικά, Βίλεμς, Ντε Γκούζμαν (62’ Φαλέτ), Τόρο, Χασέμπε, Κόστιτς, Χάλερ (75’ Χάλερ) , Γκατσίνοβιτς (46’ Μίλερ)

Με το «δεξί» ξεκίνησε τους αγώνες της η Λάτσιο που επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Λεμεσού στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο του όγδοου ομίλου.

Οι «λατσιάλι» πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 14’ όταν ο Καϊσέδο συνδυάστηκε με τον Λουίς Αλμπέρτο κι αυτός έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Βάλε.

Στο 84΄ο Ιμόμπιλε ευστόχησε σε πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα της Λάτσιο. Τέσσερα λεπτά ο Ζελάγια μείωσε σε 2-1 για τον Απόλλων Λεμεσού με μακρινό σουτ που ήταν και το τελικό σκορ.
Λάτσιο: Προτό, Μπάστα, Μπάστος, Ατσέρμπι, Κάσερες, Ντουρμίσι, Μούρτζα, Μπαντέλ (61’ Λέιβα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (73’ Λούλιτς), Λουίς Αλμπέρτο (62’ Ιμόμπιλε), Καϊσέδο
Απόλλων Λεμεσού: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σατσέτι, Κυριάκου (46’ Μάρκοβιτς), Σκέμπρι, Περέιρα (70’ Ζελάγια), Παπουλής, Μάγκλιτσα (46’ Καραγιόλ)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

  1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3 (2-1)
  2. Λάτσιο 3 (2-1)
  3. Απόλλων Λεμεσού 0 (1-2)
  4. Μαρσέιγ 0 (1-2)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς