20.9 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία Αταλάντα-Σαλερνιτάνα για τον Παλομίνο»

Νέο επεισόδιο φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση μεταγραφής του Αργεντινού στόπερ, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει... σφήνα στις προχωρημένες διαπραγματεύσεις του με την Σαλερνιτάνα κάνοντας την τελική κίνηση για την απόκτησή του

H υπόθεση της μεταγραφής του Χοσέ Παλομίνο φαίνεται πως θα έχει νέα επεισόδια! Κι αυτό γιατί οι Ιταλοί, που μέχρι πριν λίγες ώρες παρουσίαζαν ως βέβαιο το deal της Σαλερνιτάνα με την πλευρά του Αργεντινού στόπερ, πλέον κάνουν λόγο για σοβαρή «εμπλοκή» του Ολυμπιακού που μπαίνει… σφήνα στις διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα για να αποσπάσει αυτός την υπογραφή του 34χρονου αμυντικού, ο οποίος ήταν με τις βαλίτσες για το Σαλέρνο.

Ο πολύπειρος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εδώ και μέρες σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση στα στόπερ και όπως φαίνεται οι Πειραιώτες θα το παλέψουν μέχρι τέλους για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Ιταλοί, οι Ερυθρόλευκοι επανήλθαν με νέα πρόταση τις τελευταίες ώρες επιδιώκοντας να πείσουν την πλευρά Παλομίνο να αλλάξει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή απόφαση και να «πιάσει» Λιμάνι.

Μένει να δούμε μέσα στις επόμενες ώρες αν αυτή η πληροφορία επαληθευτεί ή αν ο Παλομίνο μείνει στην αρχική του απόφαση, που τον ήθελε να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σαλερνιτάνα για να συνεχίσει στο γνώριμο -για τον ίδιο- πρωτάθλημα της Serie A.

Ο 34χρονος φέτος μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές (21′) ενώ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μπεργκαμάσκι έχει αγωνιστεί σε 223 παιχνίδια με απολογισμό εννέα γκολ και πέντε ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς