22.8 C
Athens

ΕΠΟ: «Δεν παραποιήθηκε το όνομα του Σλοβάκου διαιτητή, παραποιήθηκε η αλήθεια»

Η ΕΠΟ απάντησε στον Αλέξη Κούγια υποστηρίζοντας πως «δεν παραποιήθηκε το όνομα του Σλοβάκου Kristian Michel» και τόνισε πως στέλνει την υπόθεση στα αρμόδια δικαστικά όργανα

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για να διαψεύσει κατηγορηματικά από πλευράς της πως υπήρξε παραποίηση του ονόματος του Σλοβάκου διαιτητή που βρέθηκε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Η απάντηση της ΕΠΟ ήρθε με ένα 24ωρο καθυστέρηση μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον ρόλο του αντιπροέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και αναφέρθηκε στην έρευνα που έγινε για τον Σλοβάκο.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel.

Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς